Kevin Ng Weblog

Dag aanbiedingen


Groupon

Groupon biedt elke dag een unieke aanbieding aan in jouw stad met hoge korting. Ons streven is om minstens 50% korting aan te bieden. (Voorbeelden: een etentje van 60 Euro voor maar 30 Euro of een Wellness-dag van 100 Euro voor maar 50 Euro).

Bekijk aanbieding (op=op)Easy Smile_150x150

GroupDeal – GroupDeal is simpel, leuk en spannend

GroupDeal biedt elke dag een super aanbieding aan in jouw stad met wel 50% tot 90% korting. Voorbeelden zijn een etentje bij het nieuwste en hipste restaurant met 60% korting; een heerlijke pedicure van €30 voor €15, tickets voor een gaaf concert van €25 voor €10 en nog veel meer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis nooit meer een superaanbieding!

Bekijk aanbieding (op=op)


iBOOD.com – Elke dag één superproduct voor de laagste prijs!

Elke dag is iBOOD de allergoedkoopste aanbieder van Europa op het gebied van electronics, gadgets, sport, lifestyle en cosmetica. Maar: we hebben elke dag maar 1 product! Deze dagelijkse aanbieding is 24 uur beschikbaar of tot het product is uitverkocht.

Bekijk aanbieding (op=op)


1Dayfly.nl – Elke dag een superaanbieding!

1DayFly.nl verkoopt 1 product per dag. De verkoop stopt wanneer de voorraad op is of wanneer de 24 uur verstreken zijn afhankelijk van wat het eerst gebeurt.

Bekijk aanbieding (op=op)


Aanbiedingsknaller.nl

Aanbiedingsknaller.nl is een “one-day-offer-shop”. Iedere dag hebben we een nieuwe scherpe aanbieding. Dit kan van alles zijn. Alle aanbiedingen zijn ook echt koopjes, goedkoper zul je ze niet snel vinden. Maar zorg ervoor dat je er snel bij bent, want deze “speciale” aanbieding geldt maar één dag!

Bekijk aanbieding (op=op)


Agroluxe aanbiedingen

Agroluxe biedt via haar website continue één kwaliteitsproduct tegen een ongekend lage prijs aan. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Bekijk aanbieding (op=op)


BuyThisToday dagaanbiedingen

Bij BuyThisToday kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar via Internet een bestelling plaatsen. Echter verkopen wij elke dag maar 1 product waarvoor geldt op=op.

Bekijk aanbieding (op=op)


TravelBird, elke dag de beste vakantie aanbieding

TravelBird heeft elke dag de beste vakantie aanbiedingen! Van weekendjes weg en stedentrips tot voordelige zonvakanties.

Bekijk aanbieding (op=op)